España rusa
Noticias de Rusia
Anuncios
Inmobiliaria
Excursiones
Publicidad en Ruso
Producción de video
Acerca de nosotros
Nuestros servicios
Contactos
De lunes a viernes de 10 a 18 h
De lunes a viernes de 10 a 18 h
Solicitar llamada
Solicitud presentada con éxito.
Sus datos de contacto:
Nombre
e-mail
Teléfono
Motivo de la consulta
Cuando le podemos llamar?
Enviar

Caviar rus a Espanya

Noticias de Rusia

El caviar de l’esturió rus sempre porta alegria i salut a qualsevol casa. Hem treballat durant 10 anys perquè vostè i els seus puguin gaudir de l‘autèntic caviar negre de la més alta qualitat, amb una frescor sense precedents, totalment pur i amb un gust tremendament deliciós.

Ara cada veritable gourmet podrá assaborir una gran delícia que abans només es podien permetre els reis i les persones más riques del món. Avui podrà provar molts plats nous amb el caviar negre “Anna” com ingredient, o en gaudirà simplement amb una cullereta nacarada i convidarà els seus millors amics.  

El caviar “Anna” s’elabora a Holanda, on la cria dels esturions es realitza amb tecnologies del segle XXI. Els detalls més insignificants del procés d’obtenció del nou caviar son impecables, ja que han estat perfeccionats al llarg de molts anys. 

Els fundadors d’aquesta prestigiosa marca des del principi s’han marcat l’objectiu d’obtenir un caviar negre tal com l’havia creat la mateixa natura del mar Caspi fa milers d’anys, en l’època quan els sistemes ecològics encara no havien estat alterats per l’home. Els mestres cultivadors han pogut combinar l’entorn natural propi de la vida d’autèntics esturions russos amb una alimentació especialment elaborada, la composició del qual no conté components sintètics o aditius. El resultat ha estat un peix excel.lent, fort i sa, ¡uns veritables campions! Aquest peix dóna un caviar negre que sorprèn amb el seu gust qualsevol persona entesa.

El caviar “Anna” conté únicament caviar i uns quants grams de sal. És un producte no pasteuritzat, sense conservants, i sense una sola impuresa. 

Enviament al territori peninsular en 24 hores. Lliurament a Barcelona en 2 hores.  

Enllaços relacionats:

Caviar de esturión ruso en España

Recetas con caviar ruso

Historia de la comida de los tsares

¿Cómo comer el caviar negro?

Tipos de caviar ruso

 ¿El artículo resulta útil?
Si
(0)
Sus críticas nos ayudan a mejorarse. Por favor, escriba lo que está mal.
Enviar
No
(0)

Comentarios

Comentario eliminado
Comentario no publicado

{{comment.Author.Name}}

{{comment.PostDate}}

Este campo es obligatorio

Mensaje de error

Error en el texto

Su mensaje será enviado al autor. Gracias por tu participación ...

Al usar España Rusa, aceptas nuestro "Politica de cookies", "Política de privacidad para usuarios de la UE" para mejorar tu experiencia.